header pic

הר

קברנה סוביניון
בכרמים המובחרים של יקב תבור שבגליל צמחו ענבי קברנה סוביניון משובחים אשר נבחרו בקפידה, מהם יצרנו את היין תוך תשומת לב מרבית לשימור הארומה הטבעית והטעמים המקוריים של זן הענבים. היין מורכב מ – 90% ענבי קברנה סוביניון ו – 10% מרלו. הבציר נערך בשעות הלילה והענבים נקלטו ביקב בשעת בוקר מוקדמת, דבר אשר שומר על חיוניות וטריות הענב ובא לידי ביטוי בארומות אופייניות לזן של שזיף, קסיס ופטל בשילוב פלפל ירוק. היין בעל גוף רך והוא נעים לשתייה.
היין נוצר במיוחד לרגעים של שמחה, קירבה וחברות טובה. הוא רענן ופירותי ונושא איתו את הרוח של הר תבור.
 


מרלו
 בכרמים המובחרים של יקב תבור שבגליל צמחו ענבי מרלו משובחים אשר נבחרו בקפידה, מהם יצרנו את היין תוך תשומת לב מרבית לשימור הארומה הטבעית והטעמים המקוריים של זן הענבים.
היין מורכב מ – 85% ענבי מרלו ו – 15% קברנה סוביניון. הבציר נערך בשעות הלילה והענבים נקלטו ביקב בשעת בוקר מוקדמת, דבר אשר שומר על חיוניות וטריות הענב ובא לידי ביטוי בארומות אופייניות לזן של דובדבן ופלפל שחור גרוס. ליין צבע אדום עמוק, גוף מאוזן והוא מוכן לשתייה.
היין נוצר במיוחד לרגעים של שמחה, קירבה וחברות טובה. הוא רענן ופירותי ונושא איתו את הרוח של הר תבור.


שיראז
 בכרמים המובחרים של יקב תבור שבגליל צמחו ענבי שיראז משובחים אשר נבחרו בקפידה, מהם יצרנו את היין תוך תשומת לב מרבית לשימור הארומה הטבעית והטעמים המקוריים של זן הענבים. היין מורכב מ – 90% ענבי שיראז ו – 10% קברנה סוביניון. הבציר נערך בשעות הלילה והענבים נקלטו ביקב בשעת בוקר מוקדמת, דבר אשר שומר על חיוניות וטריות הענב ובא לידי ביטוי בארומות אופייניות לזן של פירות בשלים בשילוב טעמים אדמתיים. היין בעל גוף מרוכך, טנינים עגולים והוא קל ונעים לשתייה.
היין נוצר במיוחד לרגעים של שמחה, קירבה וחברות טובה. הוא רענן ופירותי ונושא איתו את הרוח של הר תבור.


שרדונה

יין זה נוצר מענבי שרדונה אשר נבצרו בכרמי היקב בגליל התחתון, היין עבר תסיסה איטית ומבוקרת במיכלי נירוסטה, ללא התיישנות בחביות או תסיסה מאלו-לקטית, כל זאת על מנת לתת ביטוי למאפיינים של זן הענבים ואיזור הגידול.

היין הינו קל ופירותי, ומשלב טעמים וארומות של מלון אפרסק ואגס עם נגיעות של פירות טרופיים האופייניים לזן השרדונה. ליין צבע זהוב בהיר, וחמיצות קלה המובילה לסיומת נעימה ומתמשכת.